پاچه گوسفند دارای مزیت ها و فواید زیادی هست، اما در خوردن آن باید دقت شود. در این مقاله به بعضی از مهم ترین خواص پاچه گوسفند اشاره می کنیم.

خواص پاچه گوسفند چیست و چه کسانی نباید بخورند؟

محمد عسکر فراشاه، متخصص طب ایرانی،  درباره خواص پاچه گوسفند اظهار کرد: پاچه گوسفند لزج و دیرهضم هست ولی گفته می‌شود پس از هضم، غذای صالح به بدن می‌رساند.

مهم ترین خاصیت پاچه گوسفند: رفع گرفتگی صدا و سرفه‌های خشک

افراد با گرفتگی صدا و سرفه خشک و مبتلایان به بواسیر در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند, از مصرف پاچه پخته شده بهره می‌برند,مصلح پاچه، سرکه و عسل و پختن آن با کرفس و دارچین هست.

* مصلح :هر غذایی در طب سنتی دارای یک یا چند مصلح میباشد .منظور از مصلح یعنی یک نوعی ماده ی غذایی یا گیاه دارویی که مصرف آن به همراه غذاهای مورد نظر . در اصلاح عوارض جانبی احتمالی آن غذا موثر خواهد بود و هضم غذا را بهتر خواهد کرد  وخواص و فواید غذا و جذب غذا را در بدن و ارگانهای مربوط مضاعف خواهد کرد.

افرادی که قدرت حسی آنها افزایش یافته و صداها یا بوهای کم، آزارشان می‌دهد(حواسشان حساس‌تر از معمول شده هست)، با مصرف پاچه مشکلشان بهبود می‌یابد.

خواص پاچه گوسفند را بهتر بشناسید

بیماران قلبی و دیابتی حتی‌الامکان کله پاچه را از برنامه غذایی خود حذف کنند. افراد با اوره و اسید اوریک بالا همچنین مبتلایان به نقرس، بیماران قلبی و دیابتی حتی‌الامکان کله‌پاچه را از برنامه غذایی خود به دلیل داشتن چربی و پروتئین بالا حذف کنند. افراد سالم‌، جوانان و کودکان در صورت مصرف کله پاچه حتما ورزش و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانند.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : بهترین و بدترین قسمت های کله پاچه کجاست؟

اگر می خواهید بیشتر بدانید : کله پاچه خورها، بخوانند

اگر می خواهید بیشتر بدانید : “کله پاچه” بخوریم یا نه؟

اگر می خواهید بیشتر بدانید : فایده ای باورنکردنی از کله پاچه!!

گردآوری:گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: behdashtnews.ir

loading…

loading…

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما